top of page

OVER NEXT

Arne.jpeg

What's NEXT?

NEXT Changemakers is opgericht door Arne Stoffer. Arne werkt samen met ervaren partners en partnerorganisaties uit zijn netwerk met veel plezier aan team- & organisatievraagstukken.

 

Arne is Corporate Antropoloog en werkte als consultant, coach, en trainer voor opdrachtgevers in meer dan 20 landen. Hij is 12 jaar werkzaam geweest bij  Organisatieadviesbureau Berenschot en later KSG Trainers & Consultants. De laatste jaren deed hij dit in de eindverantwoordelijke rol van bestuurder en managing director. Sinds januari 2020 werkt hij vanuit NEXT.

Arne biedt een unieke aanpak door Antropologische inzichten en methodes te combineren met diepgaande kennis van onder andere de Transactionele Analyse, Neuroliguïstisch Programmeren, Deep Democracy en Systemisch Werken. Hierdoor heeft hij oog voor de grote patronen en dynamieken in de organisatie en is hij ook in staat om in het hier en de diepgaande interventies te doen die nodig zijn om mensen, teams of organisaties een volgende stap te laten maken.

Pentascope: het Adviesvak

Arne startte zijn loopbaan als change consultant en projectmanager bij Pentascope, een organisatieadviesbureau dat zich bezig houdt met het implementeren van organisatieveranderingen. Hier kreeg hij inzicht in hoe organisaties werken. Hij leerde de basis van het adviesvak en van verander- & projectmanagement.

 

Internationale Samenwerking: Culturele Diversiteit

Hierna werkte Arne een aantal jaren in de Internationale Samenwerking. Als team-lead van een team verspreid over meerdere Europese landen, werkte hij samen met partners verspreid over 5 continenten en leerde hij omgaan met de enorme culturele diversiteit die dit met zich meebracht. Hij ervoer hier de kracht van diversiteit & inclusie in grote mate. 

Berenschot: Meesterschap als Consultant & Trainer

Begin 2008 startte Arne als consultant & trainer bij Berenschot. Hier leerde hij het ambacht van trainer, teamcoach en consultant van de 'meesters'. In de jaren die volgde begeleidde hij vele trajecten op onder andere het gebied van leiderschap, teamontwikkeling, organisatieverandering, project- & programmamanagement, cultuurverandering en vele andere thema's.  Binnen Nederland, maar ook voor opdrachtgevers verspreid over Europa, Afrika en Noord- & Zuid Amerika.

 

Management buy-out & bestuurderservaring

In 2012 nam Arne deel aan een management buy-out van een BV van Berenschot. In de jaren die volgde ontwikkelde hij samen met zijn partners de nieuwe ontstane organisatie (KSG Trainers & Consultants) succesvol. Eerst in de rol van partner, daarna in de rol van managing director en bestuurder. 

Academie voor Organisatiecultuur

Arne is als associate partner verbonden aan de Academie voor Organisatiecultuur van Daniëlle Braun. Hij is daar actief als docent in de Leergang Corporate Antropologie, als trainer Deep Democracy en als consultant op het gebied van cultuur- & verandervraagstukken. Hiermee is hij terug bij zijn roots: die van de Corporate Antropoloog.

bottom of page